ti 07. elok. | Kaupunginkirjasto, Pakkala-sali

Parantaja-luento

Lars Ehnberg luennoi Oulun kaupunginkirjaston Pakkala-salissa 7.8. klo 18
Ilmoittautumisaika on päättynyt
Parantaja-luento

Time & Location

07. elok. 2018 klo 18.00
Kaupunginkirjasto, Pakkala-sali, Kaarlenväylä 3, 90100 Oulu, Finland

About The Event

Jungilainen psykoanalyytikko ja psykoterapeutti Lars Ehnberg luennoi aiheesta Parantaja - löytöjä mytologiasta ja folkloristiikasta.

"Parantajan hahmoa voi tutkia arkkityyppiteorian mukaan. Parantaja nähdään ammattiauttajissa kuten psykoterapeutti, itkijänainen, lääkäri, hieroja, shamaani, kätilö, kansanparantaja ja tietäjä. Mitä ihminen on mytologiassa ja folkloristiikassa liittänyt Parantajan olemukseen ja heijastanut häneen? Alustavassa tutkimuksessa on löytynyt ilmiöitä, jotka kertovat Parantajan syntymisestä, siitä, miksi hän rupeaa kantamaan huolta toisista, auttamaan avuntarvitsijaa. Mitkä piirteet ovat tarpeen Parantajan toimessa ja paineen kestämisessä? Onko mitään, mikä kertoo Parantajan lopusta?"

Oulun seudun psykologit ry:n järjestämään luentotilaisuuteen ovat tervetulleita Oulun, Kainuun ja Lapin psykologiyhdistysten jäsenten lisäksi kaikki psykoanalyyttisesta kulttuurintutkimuksesta kiinnostuneet.

Koulutustilaisuuteen kuuluu 1,5 tunnin luento-osuus, jonka jälkeen osallistujat pääsevät keskustelemaan kiehtovasta aiheesta.

Koulutusluennon hinta on 20e Oulun seudun psykologit ry:n jäsenille ja 40e muille osallistujille. Mainitse ilmoittautuessasi oletko jäsen.

Ilmoittaudu luennolle tämän sivuston kautta tai sähköpostilla osoitteeseen oulunseudunpsykologit@gmail.com. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 3.8. Ilmoittautuminen on sitova ja sen jälkeen varmistat paikkasi maksamalla koulutusmaksun. Lähetämme laskun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Ilmoittautumisaika on päättynyt

Share This Event