Jäsenyys

Yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä psykologian maisterin tutkinnon tai sitä vastaavan akateemisen loppututkinnon suorittanut henkilö, jonka asuin- tai työpaikka on Oulun seudulla. Jäseneksi voidaan hyväksyä myös psykologian koulutusohjelmaa opiskeleva, Oulun seudulla asuva tai työskentelevä henkilö.

Tietoa jäseneduista löytyy Psykologiliiton sivuilta.

 

 

Jäseneksi liittyminen

Jäsenet kuuluvat Psykologiliittoon alueellisten psykologiyhdistysten kautta. Jäsenet eivät siis voi liittyä suoraan Psykologiliittoon. Jäsenhakemuslomakkeen kautta voit liittyä yhdistyksen jäseneksi tai vaihtaa yhdistyksen jäseneksi jostakin toisesta Psykologiliiton paikallisyhdistyksestä.

Voit ladata sähköisen jäsenhakemuslomakkeen Psykologiliiton sivuilta tai tilata paperilomakkeen sähköpostitse Psykologiliitosta osoitteesta tarja.koivuniemi(at)psyli.fi.

 

Tulosta ja allekirjoita lomake kahtena kappaleena. Lähetä molemmat lomakkeet yhdistyksen jäsensihteerille. Pyydä jäsensihteerin postiosoite sähköpostiosoitteesta paivi.marika.raty(at)gmail.com 


Kun haet yhdistyksen jäsenyyttä, muista ilmoittaa sähköpostiosoitteesi osoitteeseen oulunseudunpsykologit(at)gmail.com. Näin varmistat, että saat ajankohtaista tietoa yhdistyksen toiminnasta suoraan omaan sähköpostiisi. Yhdistykselle kannattaa ilmoittaa henkilökohtainen sähköpostiosoite, koska työsähköpostisi muuttuu aina kun vaihdat työpaikkaa.

Yhteystietojen muutos

Jos yhteystiedoissasi (sukunimi, osoite) tai työpaikkatiedoissasi tapahtuu muutoksia, voit ilmoittaa niistä Psykologiliiton jäsenalueella tai jäsentietojen muutoslomakkeen kautta.

 

Huom! Muutoslomakkeella ei voi liittyä liiton jäseneksi eikä vaihtaa psykologiyhdistystä.

Jos jäät työttömäksi, äitiyslomalle, opintovapaalle tai jäsensuhteessasi tapahtuu muita muutoksia, ilmoita niistä liiton jäsensihteerille Tarja Koivuniemelle puh. 09-6122 9133 tai osoitteella tarja.koivuniemi(at)psyli.fi

Muista ilmoittaa sähköpostiosoitteesi muutokset sähköpostivastaavalle.  

 

Yhdistyksestä eroaminen

Voit erota Psykologiliitosta ja samalla Oulun seudun psykologit ry:stä lähettämällä vapaamuotoisen, allekirjoitetun eropyynnön postissa Oulun yhdistyksen jäsensihteerille. Postiosoitteen saat pyytämällä sähköpostilla:paivi.marika.raty(at)gmail.com Yhdistyksestä ja liitosta erotessasi eroat samalla työttömyyskassasta.

Muista ilmoittaa erosta yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen, jotta yhteystietosi poistetaan postituslistalta.