Jäsenyys

Yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä psykologian maisterin tutkinnon tai sitä vastaavan akateemisen loppututkinnon suorittanut henkilö, jonka asuin- tai työpaikka on Oulun seudulla. Jäseneksi voidaan hyväksyä myös psykologian koulutusohjelmaa opiskeleva, Oulun seudulla asuva tai työskentelevä henkilö.

Tietoa jäseneduista löytyy Psykologiliiton sivuilta.

 

 

Jäseneksi liittyminen

Jäsenet kuuluvat Psykologiliittoon alueellisten psykologiyhdistysten kautta. Jäsenet eivät siis voi liittyä suoraan Psykologiliittoon. Jäsenhakemuslomakkeen kautta voit liittyä yhdistyksen jäseneksi tai vaihtaa yhdistyksen jäseneksi jostakin toisesta Psykologiliiton paikallisyhdistyksestä.

Jos olet valmistunut psykologiksi ja haluat liittyä Psykologiliiton jäseneksi, voit tehdä sen sähköisesti tästä.

Pääaineopiskelijat voivat liittyä Psykologiliiton jäseniksi sähköisesti tällä lomakkeella.

Voit vaihtaa paikallisyhdistystä tai tehdä muita muutoksia jäsentietoihisi jäsensivuille kirjautuneena. Voit myös muuttaa tietojasi laittamalla sähköpostia.


Kun haet yhdistyksen jäsenyyttä, muista ilmoittaa sähköpostiosoitteesi osoitteeseen oulunseudunpsykologit(at)gmail.com Näin varmistat, että saat ajankohtaista tietoa yhdistyksen toiminnasta suoraan omaan sähköpostiisi. Yhdistykselle kannattaa ilmoittaa henkilökohtainen sähköpostiosoite, koska työsähköpostisi muuttuu aina kun vaihdat työpaikkaa. Voit myös pyytää liittymistä yhdistyksen suljettuun facebook-ryhmään

Yhteystietojen muutos

Jos yhteystiedoissasi (sukunimi, osoite) tai työpaikkatiedoissasi tapahtuu muutoksia, voit ilmoittaa niistä Psykologiliiton jäsensivuille kirjautuneena. Voit myös muuttaa tietojasi lähettämällä sähköpostia: jasenpalvelu@psyli.fi

Jos jäät työttömäksi, äitiyslomalle, opintovapaalle tai jäsensuhteessasi tapahtuu muita muutoksia, ilmoita niistä liiton jäsensihteerille Tarja Koivuniemelle puh. 09-6122 9133 tai sähköpostilla: jasenpalvelu@psyli.fi 

Muista ilmoittaa sähköpostiosoitteesi muutokset yhdistyksen sähköpostiin: oulunseudunpsykologit@gmail.com

 

Yhdistyksestä eroaminen

Voit erota Psykologiliitosta ja samalla Oulun seudun psykologit ry:stä lähettämällä vapaamuotoisen, allekirjoitetun eropyynnön yhdistyksen jäsensihteerille joko sähköpostilla: satuvattu(at)gmail.com tai postilla. Postiosoitteen saat pyytämällä sähköpostilla jäsensihteeriltä. Yhdistyksestä ja liitosta erotessasi eroat samalla työttömyyskassasta.

Muista ilmoittaa erosta yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen, jotta yhteystietosi poistetaan postituslistalta. 

 

Jäsensuhteesi päättyy sen kalenterikuukauden loputtua, jonka aikana yhdistyksen johtokunta on käsitellyt eroilmoituksen.