• Admin

Kevätkokous 2016

Vuoden 2016 kevätkokous pidettiin Kirkkotorin koulutuskeskuksessa Oulussa 4.3.2016. Läsnä oli 15 yhdistyksen jäsentä. Kokouksen puheenjohtajana toimi Terhi Mets ja sihteerinä Maria Rönkä. Vuoden 2015 toimintakertomus ja tilinpäätös hyväksyttiin. Johtokunnalle ja muille tilivelvollisille myönnettiin vastuuvapaus. Yhdistyksen 40-vuotisjuhlia ja yrittäjyysiltaa kiiteltiin. Myös pikkujoulujuhlat olivat hyvin suositut. Tilinpäätöksen osalta keskusteltiin siitä miten koulutus- ja virkistyskulut jaotellaan eri kuluiksi.


Kristiina Väyrynen esitteli ohjeistusta, jota on laadittu psykologisesta työstä lapsiperheen eroprosessi- ja tuomioistuintyöskentelyssä. Ohjeistuksessa keskitytään niihin lapsiperheen eroon liittyviin kunnallisiin lakisääteisiin palveluihin, joissa psykologi voi olla mukana. Ohjeistus on viimeistelyvaiheessa ja arvion mukaan valmis kevään 2016 aikana. Myös koulutusta aiheesta voi olla tarjolla.


Sovittiin, että päivitetään yhdistyksen nettisivustolla oleva kaavio kunnan palkkatyöryhmästä ja järjestövalmiusorganisaatiosta.

2 katselukertaa

Oulun seudun psykologit ry

oulunseudunpsykologit@gmail.com

 

  • Black Facebook Icon

© 2018 Oulun seudun psykologit ry