• Admin

Syyskokous 2018

Ravintola Rauhalaan oli kokoontunut 22 yhdistyksen jäsentä lokakuisena torstaina 11.10. Kokouksessa suunniteltiin seuraavaa toimintavuotta. Yhdistyksen toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin vuodelle 2019 .

Syyskokouksen puheenjohtajana toimi Tea Pietilä ja sihteerinä Terhi Coutinho.

Vuonna 2019 puheenjohtajana jatkaa Tea Pietilä. Johtokunnan varsinaisiksi jäseniksi valittiin Terhi Coutinho, Hanna-Liisa Kärsämä, Kristiina Muhonen, Anu Mäkiniemi, Maria Peura ja Päivi Räty.


Kokouksen yhteydessä luovutettiin Psykologiliiton hopeinen ansiomerkki yhdistyksen aiemmille puheenjohtajille Terhi Metsille ja Saara Heusalalle sekä pronssinen ansiomerkki Maria Röngälle ja Hanna-Liisa Kärsämälle.Kokousväki keskusteli Psykologiliiton tiedotustoimintaan liittyvistä muutoksista ja ongelmista. Psykologiliiton jäsenten keskustelupalstalla on ollut huolta mm. Psykologiliiton uskottavuudesta julkisuudessa sekä Psykologi-lehden ilmestymisestä jatkossa.Psykologi- ja psykoterapeuttipalvelulistat herättivät myös keskustelua. Oulun alueella koulutetaan lähivuosina ainakin viisikymmentä uutta terapeuttia integratiivisen ja kognitiivisen terapian koulutusohjelmista. Psykologien olisi hyvä erottautua psykoterapeutteina, joilla on yliopistokoulutuspohja. Kokouksessa mietittiin keinoja, joilla palveluntarjoajien olisi mahdollista välittää ajankohtaista tietoa siitä, onko heidän mahdollista ottaa uusia asiakkaita. Esimerkiksi Minduu-järjestelmä on olemassa kaupallisena palveluna, mutta Oulun alueella sitä käytetään vähän. Myös Kelan sivuilla tulisi olla ajantasainen tieto. Yhdistys rohkaisee yhdistyksen jäseniä lisäämään ja päivittämään tietojaan yhdistyksen nettisivuille etsitkö psykologia-osioon.
Yhdistyksen ja Psykologiliiton liittovaltuuston aiempi puheenjohtaja Päivi Räty on ansioitunut sekä kultaisella että hopeisella merkillä.

38 katselukertaa

Oulun seudun psykologit ry

oulunseudunpsykologit@gmail.com

 

  • Black Facebook Icon

© 2018 Oulun seudun psykologit ry