Etusivu Ajankohtaista Koulutukset Työpaikat Etsitkö psykologia? Tietoa yhdistyksestä Jäsenalue Linkit Palaute
Avoimet työpaikat  

 

   

           PSYKOLOGIN VIRKA OPISKELUHUOLTOON

Kempeleen kunnassa avoinna olevan opiskeluhuollon psykologin tehtäviin kuuluvat Kempeleen kunnan lukion ja Oulun seudun ammattiopiston Kempeleen yksikön oppilas- ja opiskelijahuoltopalvelut. Uusi virka sijoittuu mielenterveys- ja perheneuvolapalveluihin. Moniammatillisessa työyhteisössä työskentelee entuudestaan 5 psykologia, 4 sairaanhoitajaa, sosiaalityöntekijä, 2 lähihoitajaa ja psykiatrian erikoislääkäri sekä ostopalveluna lasten ja nuortenpsykiatrit. Kaikki virat ja työsuhteet ovat täytettyinä.

Katso lisätietoja ja jätä sähköinen hakemuksesi osoitteessa http://www.kempele.fi/tyopaikat

Lisätietoja antavat vastaava psykologi Kristiina Muhonen puh 050-4636386  ja johtava lääkäri Jouko Koskela puh 0500-584200, sähköposti: etunimi.sukunimi@kempele.fi.

Hakuaika päättyy 15.6.2015 klo 15.00.

Katso lisätietoja tästä

 

Oulun seudun psykologien sähköpostilista tavoittaa yhdellä klikkauksella yli 300 paikallista psykologia.

Ilmoita avoimesta työpaikasta tai sijaisuudesta tiedotusvastaavalle
oulunseudunpsykologit(at)gmail.com

 

Psykologi Pudasjärven perheneuvolaan

Oulunkaaren kuntayhtymä hakee Pudasjärven perhepalveluihin psykologia 17.8.2015 alkaen.

Tule kehittämään lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointipalveluja mukavaan työyhteisöön! Sinulla on mahdollisuus monipuoliseen työhön: työ on lasten ja perheiden kanssa tehtävää tutkimus-, hoito- ja konsultaatiotyötä.

Perheneuvolassa työskentelee psykologin lisäksi sosiaalityöntekijä ja kaksi koulukuraattoria. Lisäksi käytettävissä ovat perheterapeutin ja lastenpsykiatrin palvelut. Perheneuvola on mukana sosiaalityön, päivähoidon, neuvolan ja koulutoimen verkostossa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Arvostamme kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutusta tai muuta tehtävään soveltuvaa erikoistumiskoulutusta. Lisäksi edellytämme tiimityöskentelytaitoja, kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä ja soveltuvuutta tehtävään.

Oulunkaaren kuntayhtymä maksaa kilpailukykyistä palkkaa.

Hakemusten tulee olla perillä 10.6.2015 klo 15 mennessä sähköisellä haulla http://www.kuntarekry.fi/AvoimetTy%C3%B6paikat/Sivut/Jobs.aspx?Jobld=83357&JobLanguage=fi_FI tai postiosoitteella Palveluesimies Tuula Tolkkinen, Oulunkaaren kuntayhtymä, Pudasjärven perhepalvelut, PL 10, 93101 PUDASJÄRVI.

Lisätietoja antavat: Palveluesimies Tuula Tolkkinen, puh. 08 5875 6208/ 040 8266 480, tuula.tolkkinen(at)oulunkaari.com ja perhepalvelujohtaja Mirva Salmela, puh. 08 5875 6554/050 5924 674

  

Psykologi tai opiskelija tutkimusprojektiin

OYS:n naistenklinikan synnytyslääkäri Hilkka Ijäs hakee tutkimusryhmänsä puolesta psykologia tai psykologian opiskelijaa raskausajan diabeteksen lääkehoitoa tutkivaan jatkotutkimusprojektiin Ouluun. Psykologi tekisi psykologisen tutkimuksen noin 80 - 90 tutkimukseen osallistuneelle 9-vuotiaalle lapselle.

Lisätietoja antaa Hilkka Ijäs, Synnytys- ja naistentautien klinikka, PL 23, 90020 OYS Katso lisätiedot myös tästä

 

 

Ohjaajapankki

Työpaikkoja psykologiharjoittelijoille

Tarjoaako työpaikkasi työtä psykologi-harjoittelijoille? Ilmoita työpaikkasi tälle listalle. Kerro työpaikan nimi, lyhyt kuvaus työtehtävistä ja ohjaajan yhteystiedot. Lähetä tiedot osoitteeseen oulunseudunpsykolgit@gmail.com

 

 Tälle sivulle tulevat ilmoitukset voit lähettää osoitteeseen xtiinamu(at)gmail.com
Copyright 2008 Oulun seudun psykologit ry.