Etusivu Ajankohtaista Koulutukset Työpaikat Etsitkö psykologia? Tietoa yhdistyksestä Jäsenalue Linkit Palaute

Avoimet työpaikat

Psykologi Kiiminkiin

Kiimingin hyvinvointikeskuksessa on avoinna psykologin sijaisuus ½ vuodeksi. Työnantaja on Oulun kaupunki.  Kuntarekrylinkki:
 
Hakuaika päättyy 15.8.2014 ja lisätietoja antaa palvelupäällikkö Sirkku Kaltakari, p. p. 0400 595 838, sähköposti:sirkku.kaltakari(at)ouka.fi

 

 

Osa-aikainen psykologi Taivalkoskelle (17.6.2014)

 

Coronaria Hoitoketju Oy etsii osa-aikaista psykologia Taivalkosken kuntaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

 

Työhön kuuluu: neuvolaikäisten tarkka tutkiminen ja kuntoutussuunnittelu ja jatkoon ohjaus, äitiysneuvolan vanhempien tarvittava hoito (raskausmasennukset, parisuhdeasiat ja muut kriisit), eri-ikäiset koululaiset ja opiskelijat, työkykyarvioiden tekeminen yhteistyössä psykiatrin ja tk-lääkäreiden kanssa, muistitestaukset, diagnostiset testit ja lyhytkestoinen kriisiterapia.

Työaika 2 päivää viikossa, 8h/pv. Tarvittaessa voidaan neuvotella muustakin. Palkkaus on motivoiva. Kysy tarkempaa tarjousta Ilkka Tuomaalalta. Työt voi tehdä joko suorassa työsuhteessa Coronariaan tai myös oman yrityksen kautta.

Lisätietoja: Ilkka Tuomaala, Aluepäällikkö, Coronaria Hoitoketju Oy, Kasarmintie 15
90130 OULU, puh. 040 139 4200, email
ilkka.tuomaal(at)coronaria.fi
www.coronaria.fi

 


Ohjaajapankki

Työpaikkoja psykologiharjoittelijoille

1) Ammattiopisto Luovi. Ohjaaja: psykologi Sari Takala, sari.takala(at)luovi.fi puh: 040-3193514

Luovissa tehtävänä on monenlaisten erityisopiskelijoiden oppimisen tukeminen. Työ sisältää moniammatillista yhteistyötä, psykologisia tutkimuksia, tukikeskusteluja opiskelijoiden kanssa, verkostoyhteistyötä sekä ryhmien kanssa toimimista. Keväisin on mahdollisuus osallistua myös opiskelijavalintaprosessiin.

3) Kalajoen perheneuvola. Ohjaaja: perheneuvolapsykologi Jussi Tukiainen, puh: 0444691556

Työ sisältää koulupsykologista työtä. Kaupungissamme on 1 virkapsykologi, joka haravoi koko kenttää. Ostopalveluna yläasteella on oma psykologi, joka hoitaa myös lukion.
Perheneuvolassa työskentelee lisäksi sosiaalityöntekijä ja olemme osa Osviitta mielenterveystiimiä. Harjoitteluajan palkkaus löytyy. Harjoittelun jälkeen on samalla seutukunnalla tarjolla avoimia työpaikkoja.

4) Oulun seudun ammattikorkeakoulu, OPINTOPSYKOLOGIHARJOITTELIJA, Ohjaaja: opintopsykologi Sara Miihkinen, sara.miihkinen(at)oamk.fi                        puh:+ 358 50 59 84 926

Opintopsykologiharjoittelijoiden jatkuva rekrytointi on muodostunut vakiintuneeksi osaksi Oamkin opintopsykologitoimintaa. Harjoittelun voi suorittaa syyslukukaudella (elokuu-joulukuu) tai kevätlukukaudella (tammikuu-toukokuu). Harjoittelussa painottuu opiskelijoiden kanssa käytävät luottamukselliset keskustelut, joissa käsitellään esimerkiksi opiskeluun/oppimiseen, motivaatioon tai jaksamiseen liittyviä haasteita. Lisäksi harjoitteluun sisältyvät psykologiset arvioinnit ja testaukset (esim. oppimisvaikeudet), pienryhmätoiminnan ohjaaminen, toimiminen moniammatillisissa tiimeissä (esim. opiskelijahyvinvointiryhmät) sekä opintopsykologitoiminnan kehittämiseen liittyvään tutkimukseen osallistuminen. Opiskelijan on myös oman mielenkiintonsa mukaan mahdollisuus osallistua muihin ohjauksen kehittämishankkeisiin. Harjoitteluajalta maksetaan palkka.

5) Raahen opetustoimi, KOULUPSYKOLOGIHARJOITTELIJA

Ohjaaja: koulupsykologi Sanna Alasaarela, sanna.alasaarela(at)raahe.fi                 puh: 040 830 3119.

Raahen opetustoimeen otetaan mielellään psykologiharjoittelijoita. Tällä hetkellä Raahessa toimii yksi koulupsykologi. Harjoittelija pääsee tekemään koulupsykologin työtä monipuolisesti (yksilökäyntejä, oppimisvaikeustutkimuksia, perhe- ja verkostotyötä). Osa työstä tehdään yhdessä koulupsykologin kanssa, mutta työtä pääsee tekemään myös itsenäisesti työnohjauksen tuella.  Työnohjaus järjestetään viikoittain, ja harjoitteluajalta maksetaan asiallista palkkaa.

 


 

Copyright 2008 Oulun seudun psykologit ry.