Etusivu Ajankohtaista Koulutukset Työpaikat Etsitkö psykologia? Tietoa yhdistyksestä Jäsenalue Linkit Palaute

Avoimet työpaikat

 

LASTEN KEHITYSTASOARVIOITA JA

NEUROPSYKOLOGISIA TUTKIMUKSIAKiinnostaisiko lyhytkestoinen osa-aikatyö OYS:ssa lastenneurologian yksikössä?Tarvitsemme täydennystä psykologijoukkoomme (ainakin) 10.2. saakka 65% työajalla.

Yhteyttä kannattaa ottaa silloinkin, jos voisit lupautua tekemään vaikkapa vain esim. yhden tutkimuksen viikossa tai pari kuussa.

Jos kiinnostuit, niin otapa yhteyttä HETI!
Lisätietoja voi kysellä:Ylilääkäri Heikki Rantala, puh. (08) 315 5123, heikki.rantala@ppshp.fi (huom. 19.1. jälkeen)

 Psykologi Virpi Wikstedt, puh. (08) 315 5232, virpi.wikstedt@ppshp.fi

 Psykologi Maria Lepistö, puh. (08) 315 5448, maria.lepisto@ppshp.fi

 

Sijaisuus perheneuvolassa Iissä

Iissä on avoinna psykologin sijaisuus perheneuvolatyössä ajalle 1.1.2015-30.6.2016. Viran työpanos on suunnattu alle kouluikäisten lasten ja perheiden kanssa työskentelyyn. Neuvolaan ja päivähoitoon on rakennettu hyvät ja toimivat yhteistyösuhteet. Pääset tekemään monipuolista työtä sekä psykologisia tutkimuksia ja arviointeja että hoidollista työtä lasten ja perheiden parissa. Säännöllinen yksilötyönohjaus on itsestäänselvyys ja kollegiaalista tukea on tarjolla. Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen! Pitkän sijaisuuden aikana voit suunnata työpanostasi oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaisesti.

Katso tarkemmat tiedot: http://www.kuntarekry.fi/AvoimetTyopaikat/Sivut/Jobs.aspx… Lisätietoja voit kysyä myös psykologi Piia Hyytiseltä p. 050-407 8571.


Ohjaajapankki

Työpaikkoja psykologiharjoittelijoille

1) Ammattiopisto Luovi. Ohjaaja: psykologi Sari Takala, sari.takala(at)luovi.fi puh: 040-3193514

Luovissa tehtävänä on monenlaisten erityisopiskelijoiden oppimisen tukeminen. Työ sisältää moniammatillista yhteistyötä, psykologisia tutkimuksia, tukikeskusteluja opiskelijoiden kanssa, verkostoyhteistyötä sekä ryhmien kanssa toimimista. Keväisin on mahdollisuus osallistua myös opiskelijavalintaprosessiin.

3) Kalajoen perheneuvola. Ohjaaja: perheneuvolapsykologi Jussi Tukiainen, puh: 0444691556

Työ sisältää koulupsykologista työtä. Kaupungissamme on 1 virkapsykologi, joka haravoi koko kenttää. Ostopalveluna yläasteella on oma psykologi, joka hoitaa myös lukion.
Perheneuvolassa työskentelee lisäksi sosiaalityöntekijä ja olemme osa Osviitta mielenterveystiimiä. Harjoitteluajan palkkaus löytyy. Harjoittelun jälkeen on samalla seutukunnalla tarjolla avoimia työpaikkoja.

4) Oulun seudun ammattikorkeakoulu, OPINTOPSYKOLOGIHARJOITTELIJA, Ohjaaja: opintopsykologi Sara Miihkinen, sara.miihkinen(at)oamk.fi                        puh:+ 358 50 59 84 926

Opintopsykologiharjoittelijoiden jatkuva rekrytointi on muodostunut vakiintuneeksi osaksi Oamkin opintopsykologitoimintaa. Harjoittelun voi suorittaa syyslukukaudella (elokuu-joulukuu) tai kevätlukukaudella (tammikuu-toukokuu). Harjoittelussa painottuu opiskelijoiden kanssa käytävät luottamukselliset keskustelut, joissa käsitellään esimerkiksi opiskeluun/oppimiseen, motivaatioon tai jaksamiseen liittyviä haasteita. Lisäksi harjoitteluun sisältyvät psykologiset arvioinnit ja testaukset (esim. oppimisvaikeudet), pienryhmätoiminnan ohjaaminen, toimiminen moniammatillisissa tiimeissä (esim. opiskelijahyvinvointiryhmät) sekä opintopsykologitoiminnan kehittämiseen liittyvään tutkimukseen osallistuminen. Opiskelijan on myös oman mielenkiintonsa mukaan mahdollisuus osallistua muihin ohjauksen kehittämishankkeisiin. Harjoitteluajalta maksetaan palkka.

5) Raahen opetustoimi, KOULUPSYKOLOGIHARJOITTELIJA

Ohjaaja: koulupsykologi Sanna Alasaarela, sanna.alasaarela(at)raahe.fi                 puh: 040 830 3119.

Raahen opetustoimeen otetaan mielellään psykologiharjoittelijoita. Tällä hetkellä Raahessa toimii yksi koulupsykologi. Harjoittelija pääsee tekemään koulupsykologin työtä monipuolisesti (yksilökäyntejä, oppimisvaikeustutkimuksia, perhe- ja verkostotyötä). Osa työstä tehdään yhdessä koulupsykologin kanssa, mutta työtä pääsee tekemään myös itsenäisesti työnohjauksen tuella.  Työnohjaus järjestetään viikoittain, ja harjoitteluajalta maksetaan asiallista palkkaa.

 

Oulun seudun psykologien sähköpostilista tavoittaa yhdellä klikkauksella yli 200 paikallista psykologia. Ilmoita avoimesta työpaikasta tai sijaisuudesta tiedotusvastaavalle eeva.tanskanen(at)gmail.com
 

Tälle sivulle tulevat ilmoitukset voit lähettää osoitteeseen xtiinamu(at)gmail.com

Copyright 2008 Oulun seudun psykologit ry.